Made By Mischa


Made By Mischa är ett litet företag i Ystad som drivs av mig, Mischa. Jag vill skapa snygg, cool, rolig, vacker och personlig konst för dig.

Mitt mål är självklart att du ska vara nöjd som kund hos oss och att det du handlar här ska skänka dig stor glädje hemma på din vägg! Vi tar därför gärna emot feedback – är du inte nöjd med din vara eller har du frågor? Vill du kanske se en lite mer detaljerad bild av ett verk innan du köper det? Hör av dig till mig så hjälper jag dig.

madebymischa@icloud.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s