Made By Mischa


Made By Mischa är ett litet företag i Ystad som drivs av mig, Mischa. Jag vill skapa snygg, cool, rolig, vacker och personlig konst för dig.

Mitt mål är självklart att du ska vara nöjd som kund hos oss och att det du handlar här ska skänka dig stor glädje hemma på din vägg! Vi tar därför gärna emot feedback – är du inte nöjd med din vara eller har du frågor? Vill du kanske se en lite mer detaljerad bild av ett verk innan du köper det? Hör av dig till mig så hjälper jag dig.

madebymischa@icloud.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s